Workshop Acrylic Pouring

Workshops Acrylic pouring - Fluid Art

In groep €50 pp - Privaat €75 p.p.

Workshops zijn momenteel enkel mogelijk na afspraak (enkel privaat).

Workshops in groep zijn nog niet mogelijk

 

Voor reservaties: Geef me gerust een belletje op +32 (0)483 05 62 32

mail naar info@ideka-art.eu of stuur een persoonlijk bericht via  https://www.facebook.com/IdekaArtStudio/

 

Maak je eigen schilderij tijdens een workshop Acrylic Pouring - Fluid Art.

Iedereen kan een kunstwerk maken met deze Workshop Acrylic Pouring.  Je hebt alleen de juiste materialen nodig, uitleg over de verschillende technieken en een beetje creativiteit. In deze workshop leer je onder deskundige begeleiding hoe je kunt gieten met vloeibare acrylverf, additieven en siliconen.
Door het mengen van deze verschillende verven en additieven ontstaat er een mengsel dat spectaculaire effecten veroorzaakt. Acryl gieten werkt ontspannend. Voor een paar uur draait het alleen maar om jouw creatieve gedachten en het schildersdoek. Even al de rest vergeten en genieten van het moment.

In deze creatieve workshops maak je in een paar uur tijd 2 prachtige kunstwerken.  De workshops zijn geschikt voor iedereen. Je hebt geen teken- of schilderervaring nodig om mee te kunnen doen, iedereen kan zich inschrijven. We schilderen tijdens de workshop met acrylverf en gebruiken daarbij verschillende materialen zoals verschillende mediums en additieven zoals FLOETROL, metallic pigmenten (goud, brons) schilderdoeken of synthetisch papier, paletmessen en bunsenbrander.

De workshops voor kleine groepen, tot 5 personen vinden plaats in bij mij thuis in Leke Diksmuide. Ik kan ook een workshop bij jou thuis komen geven indien je dat wenst. Bij grotere groepen wordt een aangepaste locatie gezocht.

De prijs van de workshops varieert en ligt tussen €50,- (in groep) en €75,- (privaat). Dit is inclusief alle materialen, koffie, versnaperingen en soft-drinks. De doeken die we gebruiken bij deze workshop zijn 25 x 30 cm. Er worden per workshop 2 verschillende technieken aangeleerd. Dus je gaat met 2 eigen creaties naar huis

Duur: +/- 3 uur.   Prijs: In groep: €50 per persoon   -   € 75 p.p. voor een private workshop

Creatief teambuilding voor bedrijven

De Workshop Acrylic Pouring leent zich uitstekend voor een bedrijfsactiviteit. Wil je aan de slag met teambuilding? Dan is het ook leuk om samen 1 groot schilderij te maken dat je in de werkruimte kan ophangen.

Workshop Acrylic Pouring tijdens vrijgezellenfeest

Organiseer jij een vrijgezellenfeest voor jouw vriendin? Doe een leuke workshop! Samen creatief bezig zijn en iedereen gaat naar huis met een mooi schilderij van eigen hand. Tijdens het vrijgezellenfeest leeft iedereen zich uit op het schilderij. We kunnen ook samen één groot abstract kunstwerk maken. Het eindresultaat is een heel persoonlijk en uniek cadeau voor het bruidspaar. Combineer de workshop met een heerlijk hapjes buffet en jullie hebben gegarandeerd een middag vol gezelligheid.

2 tot 3 uur smosplezier gegarandeerd!

Creatief kinderfeestje

Kinderen zijn dol op schilderen en knutselen. Geef ze wat schildersspullen of knutselmateriaal en ze zijn uren zoet. Ik geef diverse creatieve workshops voor kinderfeestjes. Ik kom met veel plezier bij jou thuis. Elk kind zal zijn eigen schilderwerkje kunnen meenemen naar huis. Er wordt met verf gegoten dus zorg er zeker voor dat de kinderen kleren dragen die vuil mogen worden of zorg voor een goeie schort.

1 tot 2 uur kinderplezier - € 25 per kind incl. schilderdoek 20x20, verf en additieven. Alle materialen voor het kinderatelier zijn non-toxic.

Meld je aan voor één van de workshops Acrylic Fluid Art van Ideka Art Studio.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@ideka-art.eu of bel me op 0483 056 232

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/IdekaArtStudio/
Twitter: https://twitter.com/ideka_art
Instagram: https://www.instagram.com/ideka_art_studio/
Contacteer ons
x Logo: ShieldPRO
This Site Is Protected By
ShieldPRO